Stop eens een schaap in je droger!

Wasdroger ballen WAAR

‘n Schaap in de droger? Ja! Schapen zijn prima washulpen. Of tenminste, hun wol dan. In Kathmandu maken ze er handige wasdrogerbollen van. Stop die in je droger en je wasje is een stuk sneller klaar. Hoeft die droger weer wat minder lang te draaien (25% korter). De bollen werken ook als wasverzachter, dus die heb je niet meer nodig. En je zult merken dat je was minder kreukt. Een schaap kan de was doen! Inhoud: 3 bollen, afhankelijk van hoeveelheid was en soort was tussen de 1 en 3 bollen toevoegen. Ze kunnen voor 1000 droogbeurten gebruikt worden.

Gepubliceerd door reisroess

TravelXL Reisbureau & WAAR Winkel Roessink in Dalfsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: