Reisbureau Roessink

Wij wensen u
een goede reis!

Een fijne voorbereiding voor uw ontspannen vakantie is belangrijk. Wij zien het als onze persoonlijke missie om u een mooi en betrouwbaar reisadvies te geven, passend bij uw budget en bij uw specifieke vakantiewensen. De reiswereld verandert snel, en wij helpen u graag op weg naar de mooiste plekjes en de beste deals.

Sinds 2002 hebben wij met ons reisbureau al duizenden vakanties verzorgd voor tevreden reizigers uit het mooie Vechtdal. Dat doen wij met veel persoonlijke aandacht voor uw wensen. Daarom werken wij tegenwoordig uitsluitend op afspraak, onder het genot van een goeie kop koffie of thee! Wilt u ook een goed en persoonlijk reisadvies voor een fijne vakantie? Bel of mail ons even voor het plannen van een adviesgesprek.

Kijk in onze webshop voor het aanbod van de grotere reisaanbieders. In de snel veranderende reiswereld denken wij dat het altijd zinvol is om ons even mee te laten kijken, zodat u de beste afwegingen maakt voor uw omstandigheden. Het kost een beetje tijd en geeft u veel meer zekerheid. Denk aan uw reistijden, het moment van reserveren in relatie tot de beste prijs, de beschikbaarheid van de mooiste kamers en het maken van afspraken over speciale voorzieningen. Wij denken aan alles!

´ Reizen stelt ons in staat ons leven te verrijken met nieuwe ervaringen, te genieten en te worden opgeleid, respect voor vreemde culturen te leren, vriendschappen te sluiten en vooral bij te dragen aan internationale samenwerking en vrede over de hele wereld.´

Jules Verne, schrijver (Fr.) 1828-1905