Nieuws

Alles over
WAAR,
TravelXL
en onze winkel!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
Wij informeren je graag!

Wij werken uitsluitend op afspraak!

Momenteel worden wij veel benaderd door reislustige inwoners uit omliggende plaatsen met vragen over vakantiereizen of snelle boekingen. Begrijpelijk, en daar zijn wij uiteraard blij mee, maar we kunnen u helaas niet per direct antwoord geven.

TravelXL Reisbureau Roessink adviseert al vele jaren naar ieders tevredenheid uitsluitend op afspraak. Daardoor hebben wij voldoende tijd en aandacht voor iedere klant. En kunnen wij de resterende tijd gebruiken voor een optimale administratieve voorbereiding en begeleiding van iedere geboekte reis.

Ons persoonlijke advies is bovendien niet gratis. Wij zijn geen boekingskantoor: zie ook onze pagina Service en Advies. Wilt u ook tijd en aandacht, en een optimaal bij u passend reisadvies? Dan kunt u ons tijdens openingsuren bellen voor het inplannen van een afspraak.

U bent van harte welkom!

Overige nieuwsberichten

Yes!!! Onze eerste blije vakantiegangers zijn weer thuis

In de zomermaanden hebben wij voorzichtig onze eerste boekingen weer gedaan, met veel blije en dappere mensen die naar Spanje, Portugal, Frankrijk en Griekenland wilden. De hotels stonden ze met open armen op te wachten, en ook de vliegreizen verliepen gelukkig goed. Daar zijn we erg blij mee! 😃😃 Lees onze info: Ga Wijs opMeer lezen over “Yes!!! Onze eerste blije vakantiegangers zijn weer thuis”

Handgemaakte design armbanden van Return to Sender

Return to Sender (ook bekend door Katja Schuurman) brengt zeven Nederlandse designers samen met vakvrouwen uit de armste regio’s van de wereld. Dat levert hun een eerlijk inkomen op, waarmee zij hun leefomstandigheden en die van hun gezin direct en blijvend verbeteren. En jou een handgemaakte designcollectie armbanden gebaseerd op technieken en materialen van overMeer lezen over “Handgemaakte design armbanden van Return to Sender”

Heerlijke tassen voor alledag en onderweg

We hebben een paar mooie tassen in de etalage gezet. Ze staan in alle soorten en maten op onze eigen, lokale webshop. Prachtige en altijd duurzaam geproduceerde tassen met een eerlijk verhaal. Voor een goed gevoel, gebruiksgemak en een beter milieu. Vandaag besteld? Volgende week in huis!

Met Granny’s Finest blijf je een lange winter warm en mooi…

Achter de mooi gebreide wollen sjaals, mutsen en handenwarmers zit een mooie, warme oorsprong. De kwaliteitsproducten worden onder regie van Granny´s Finest geproduceerd door brei-clubs van enthousiaste mensen, die samen komen om te doen wat ze fijn vinden: breien en samenzijn. Een tegen eenzaamheid Tussen gezond zijn en je goed voelen, zit soms een wereldMeer lezen over “Met Granny’s Finest blijf je een lange winter warm en mooi…”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.

Openingsdag 12 december 2020

Op zaterdag 12 december jl. openden wij onze cadeauwinkel aan de Bloemendalstraat 18 in Dalfsen. Vechtdal Leeft TV gaf ons uitgebreid de tijd en de ruimte om over onze producten te vertellen. Veel kijkplezier!