Nieuws

Alles over
WAAR,
TravelXL
en onze winkel!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
Wij informeren je graag!

Openingsdag 12 december 2020

Op zaterdag 12 december jl. openden wij onze cadeauwinkel aan de Bloemendalstraat 18 in Dalfsen. Vechtdal Leeft TV gaf ons uitgebreid de tijd en de ruimte om over onze producten te vertellen. Veel kijkplezier!

Overige nieuwsberichten

Heerlijke tassen voor alledag en onderweg

We hebben een paar mooie tassen in de etalage gezet. Ze staan in alle soorten en maten op onze eigen, lokale webshop. Prachtige en altijd duurzaam geproduceerde tassen met een eerlijk verhaal. Voor een goed gevoel, gebruiksgemak en een beter milieu. Vandaag besteld? Volgende week in huis!

Met Granny’s Finest blijf je een lange winter warm en mooi…

Achter de mooi gebreide wollen sjaals, mutsen en handenwarmers zit een mooie, warme oorsprong. De kwaliteitsproducten worden onder regie van Granny´s Finest geproduceerd door brei-clubs van enthousiaste mensen, die samen komen om te doen wat ze fijn vinden: breien en samenzijn. Een tegen eenzaamheid Tussen gezond zijn en je goed voelen, zit soms een wereldMeer lezen over “Met Granny’s Finest blijf je een lange winter warm en mooi…”

Moestuintje zaaien op je aanrecht? Leuk, lekker en simpel!

Kweek je eigen verse groente en kruiden met Bag to Nature van NatuurMonumenten. Gewoon op je aanrecht, of in de vensterbank. Simpel om te doen, leuk om te zien groeien en heerlijk om van te blijven eten! Bag to Nature is een heel eenvoudig organisch groei-systeem, waarmee je thuis groentes en kruiden kunt kweken. Gezond,Meer lezen over “Moestuintje zaaien op je aanrecht? Leuk, lekker en simpel!”

XMAS LAST MINUTES

Speciaal voor de laatste dagen voor Kerst kunnen wij de onderstaande cadeau pakketten direct uit onze WAAR Winkel in Dalfsen bij (of namens) u bezorgen. Wij kunnen op verzoek ook een cadeau pakket voor u samenstellen uit de producten die in onze winkel staan. Stuur ons even een berichtje, dan nemen we na het weekendMeer lezen over “XMAS LAST MINUTES”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.