Met Granny’s Finest blijf je een lange winter warm en mooi…

Achter de mooi gebreide wollen sjaals, mutsen en handenwarmers zit een mooie, warme oorsprong. De kwaliteitsproducten worden onder regie van Granny´s Finest geproduceerd door brei-clubs van enthousiaste mensen, die samen komen om te doen wat ze fijn vinden: breien en samenzijn.

Een tegen eenzaamheid

Tussen gezond zijn en je goed voelen, zit soms een wereld van verschil. Ongeveer de helft van alle Nederlanders geeft aan zich eenzaam te voelen. Bij ouderen boven de 75 komt eenzaamheid nog veel vaker voor. Granny’s Finest bevordert de sociale cohesie door activiteiten in groepsverband te organiseren.

Granny’s Finest is een onderneming met een maatschappelijke missie. Door het organiseren van handwerkclubs en andere activiteiten voor ouderen levert ze een bijdrage aan het voorkomen van eenzaamheid. Omgekeerd leveren de ouderen ook een belangrijke bijdrage door hun inzet, expertise en levenservaring.

Slow fashion

De sjaals, mutsen en handwarmers worden in Nederland met de hand gebreid van duurzame materialen. De collectie wordt in samenwerking met jonge creatieven ontwikkeld. Zo leren jong en oud van elkaar en zorgen ze voor zowel trendy als tijdloze producten, die door veel mensen met plezier worden gedragen.

Granny’s Finest is actief in meerdere grote en kleine steden waaronder Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Voor de financiering en organisatie van de breiclubs wordt samen gewerkt  met sociale fondsen en welzijnsorganisaties.

Nu ook bij WAAR Dalfsen…

Kwaliteitsbreiwerk van Nederlandse bodem die heerlijk zit, en er ook nog eens goed uit ziet. Wij zijn er trots op dat we in onze winkel en online de producten van Granny´s Finest mogen verkopen!

Gepubliceerd door reisroess

TravelXL Reisbureau & WAAR Winkel Roessink in Dalfsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: