Wat geef jij aan jouw Valentijn?

Zondag 14 februari, Valentijnsdag. Dan heb je de kans om de man of vrouw van je dromen de liefde te verklaren. Anoniem, of met een mooie boodschap. De cadeautjes op de foto liggen bijvoorbeeld allemaal in onze winkel op een blije ontvanger te wachten. Doe maar even een berichtje als je iets leuks ziet!

Of kijk eens in onze eigen, lokale WAAR webshop welke romantische cadeautjes we nog meer hebben voor jouw Valentijn. Als je nog in januari bestelt, zorgen wij dat je op zaterdag 13 februari je cadeau thuis klaar hebt liggen om een dag later zelf te geven. Of we zorgen er voor dat het op zondag 14 februari (uiteraard met een mondkapje op) bij je Valentijn aan huis (buiten Dalfsen in het Vechtdal tegen een kleine vergoeding) wordt afgeleverd. Normaal werken we niet op zondag, maar op Valentijnsdag maken we voor jouw liefde graag een uitzondering. Wie maak jij blij op Valentijnsdag?

#houdvol #houdafstand #houddemoederin #delenislief #volgons #reisroess #waardalfsen #reisroess #travelxl #cadeaus #geschenken #WAARwinkel #lekkerbezig #travelxl #dalfsen #vechtdal #samenuitsamenthuis #valentijnsdag #valentijn #liefde #love #loveisall #allyouneedislove

Gepubliceerd door reisroess

TravelXL Reisbureau & WAAR Winkel Roessink in Dalfsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: