Merken

Samen de wereld een beetje mooier maken

Samen met haar partners probeert WAAR goede producten aan te bieden waarmee we samen de wereld een beetje mooier maken. Producten van gerenoveerde merken en producenten. Altijd met een goed verhaal, de goede WAARborgen en een eerlijke kans voor de makers.

Zo werken we met gerenommeerde voedselmerken zoals Tony’s Chocolonely, Fairtrade Original Food producten, Hucks Herbs, of de chocolade van Lovsum van biologisch geteelde cacao uit Peru en de Dominicaanse Republiek. Worden we heel erg blij van de echte natuurlijke schoonmaak-middelen van Marcel’s of Seepje.

Kijk ook eens naar de prachtige gifts van FairForward of Eco Collection als het gaat om bijzondere spullen voor in huis. De luxe tassen van oude brandweerslangen van Feuerwear of de MYOMY Paper Bags en de prachtige servies-collectie van Piet Hein Eek.

Natuurlijk ontbreken de Doppers niet en hebben we ook prachtige alternatieven in afbreekbare bio-plastics van Tulper of de sportieve flessen van Mizu. En mocht u nu iets bijzonders zoeken voor een ‘huiselijk’ cadeau kijk dan eens naar het merk Kinta of de lampen van Only Natural.

Tenslotte mag WAAR niet ontbreken als het gaat om onze collectie inspirerende boeken over leven en welzijn, met natuurlijke de unieke notitieboekjes van olifantenpoeppapier. Kortom, kijk, beleef en weet dat met elke keuze die je maakt de wereld een beetje mooier wordt.

Dat is WAAR.