Thuiswerken? Adem in, adem uit…

O’GREEN CLEAN MACHINE – Nú 3 voor 25 euro – Wist je al dat je met de juiste planten op je bureau tot wel 15 procent beter presteert? Wij wel! WAAR Dalfsen heeft ze niet voor niets in de reiswinkel en op het bureau staan. Een enkel plantje ververst de lucht in 10 of 30 kubieke meter. Als je thuis een flinke werkkamer hebt zijn drie van deze luchtzuiverende O’Green plantjes meer dan genoeg om de hele dag voldoende zuurstof in te ademen. Dáár word je toch rustig van, heerlijk! Adem in, adem uit…

Onze plantjes zijn pure luchtzuiveraars en vragen weinig onderhoud. Een klein slokje water, af en toe. En een beetje licht, en wat aandacht. Ze staan niet op de website, maar zijn wel te koop. De plantjes kosten in de winkel per stuk 11 euro. Speciaal tijdens de lockdown is het mogelijk om met een direct message berichtje in Facebook/Messenger of met een e-mailtje naar onze winkel/reisbureau een set van drie te bestellen tegen de tijdelijke setprijs van 25 euro. Graag even het aantal sets en het adres erbij vermelden. Dan zorgen wij in de gemeente Dalfsen (en in het verdere Vechtdal en Zwolle voor 5 euro extra) voor een snelle bezorging thuis.

Gepubliceerd door reisroess

TravelXL Reisbureau & WAAR Winkel Roessink in Dalfsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: