Adviesvergoeding

Fijn dat u er voor kiest om uw vakantievoorbereidingen geheel door ons te laten verzorgen. Wij ontzorgen uw vakantiebehoefte van begin tot eind, inclusief administratie en eventuele bijstand voor, tijdens én na uw reis. Daarbij werken wij op afspraak, en tegen een aanvullende adviesvergoeding.

Vergoeding voor professioneel advies
Bij Reisbureau Roessink hanteren wij voor uw pakketreizen precies dezelfde prijzen als u online op het internet zult vinden. Voor iedere reistransactie ontvangen wij als verkopend reisagent een beperkte provisie over de reissom.Toch leveren ook pakketreizen veel vragen en maatwerk op, en daar weten wij met tientallen jaren ervaring wel raad mee. Vragen over bestemming, locatie, verblijf, verzorging, vluchten, transfers en speciale wensen zijn tegenwoordig lastiger dan ooit, en wij helpen u graag. Wij nemen op afspraak graag de tijd voor u!

Ruim voldoende tijd voor complete ontzorging
Voor iedere boeking reserveren wij ruim voldoende tijd, voor zowel het advies als de administratieve voorbereiding, zodat u optimaal kunt genieten van een zorgeloze vakantie. Wanneer u in onze winkel komt voor advies en begeleiding betaalt u een aanvullende, en niet restitueerbare Adviesvergoeding, van ten minste 99 euro per boeking. Voor grotere gezelschappen of reisadviezen, waarvan advies en administratie bovenmatig veel tijd kosten, rekenen wij in goed overleg uiteraard een hogere Adviesvergoeding.

Ons advies is niet vrijblijvend
De Adviesvergoeding is in geval van een (al dan niet gedeeltelijke) annulering van de reis achteraf niet restitueerbaar. Ook indien u advies vraagt, en vervolgens toch geen vakantie boekt, kunnen wij de Adviesvergoeding bij u in rekening brengen. Indien u voor uw vakantie of reiswensen andere vragen, diensten of services van ons vraagt kunnen wij u daarvoor een passende vergoeding in rekening brengen.

Lees meer op onze service en advies pagina wat wij zoal voor u kunnen doen.

Toen iemand Victor Hugo vroeg wat hij het belangrijkste vond om te slagen: geld, hard werken of hersenen antwoordde hij: ‘Als u op een driewieler zit, welk wiel is dan het voornaamste?’

W. van Broeckhoven (België, 1949-2019)