Doe al je vrienden onze WAAR pagina cadeau

We zagen de afgelopen dagen dat sommige @WaarDalfsen volgers onze Facebook pagina al actief hebben gedeeld met al hun vrienden. Wat een goed idee!! Dat blijkt helemaal niet moeilijk te zijn, als je even weet hoe dat moet.

Misschien wil jij onze pagina ook met je Facebook-vrienden delen? Zodat ook zij snel de weg weten te vinden naar onze lokale WAAR-webshop. Met meer dan 1500 leuke, duurzame en trendy artikelen, stuk voor stuk met plezier geproduceerd met een eigen en eerlijk verhaal. Wel zo leuk om online te shoppen, nu we niet meer naar de winkel kunnen voor een leuk cadeau…

In een paar stappen onze @WaarDalfsen pagina delen? Eerst even zorgen dat je hem zelf geliked hebt. Daarna volg je de simpele instructie voor je Android of iPhone app. Weet je gelijk hoe je dat moet doen voor andere pagina´s waar je enthousiast over bent. Als je tot slot ook dit bericht nog even deelt met je Facebook vrienden, dan breng je hen ook weer op het idee om onze pagina te delen.

We hopen dat we zo snel veel nieuwe vrienden weten te maken, zodat iedereen die dat wil onze WAAR Webshop weet te vinden voor een leuk cadeau. Een cadeau voor jezelf of voor een ander, want een cadeau geven is even leuk als ontvangen.

#waardalfsen #reisroess #travelxl #sharingiscaring #delenislief #WAARgaatdatheen #WAARwinkel #houdafstand #houdvol #deelonzepagina op je Android of iPhone app

Gepubliceerd door reisroess

TravelXL Reisbureau & WAAR Winkel Roessink in Dalfsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: