Het WAARen twee fantastische dagen!

Zaterdag 12 december ging Waar Roessink Dalfsen open voor publiek, en op maandag zijn we nog wat uurtjes open gegaan, voor het geval er nog iemand wilde komen kijken. En ineens gaat de voordeur nu meer dan een maand dicht, voor ieders gezondheid en welzijn. Dat zijn dan echt niet meer dan twee dagen geweest, maar wel twee hele mooie dagen met leuke reacties op onze WAAR cadeauwinkel. We stropen de mouwen vast op voor de heropening in januari, we zien u dan graag weer!

Gelukkig hebben we onze eigen lokale WAAR Webshop nog. Iedereen die op zoek is naar een leuk cadeau, voor zichzelf of een ander, kan zijn hart ophalen met de meer dan 1500 artikelen die je online kunt bestellen. We wensen je veel winkelplezier!

#waardalfsen #reisroess #travelxl #sharingiscaring #delenislief #WAARgaatdatheen #WAARwinkel #houdafstand #houdvol

Gepubliceerd door reisroess

TravelXL Reisbureau & WAAR Winkel Roessink in Dalfsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: