Geef eens ’n Geluksboom cadeau!

NIEUW! – Wij hebben hem zelf maar direct op ons adviesburo gezet! Daar kunnen we nog wel wat voorspoed gebruiken 😃😃
De Geluksboom (of: Geldboom) is erg leuk om cadeau te geven. In de Feng Shui symboliseren de 5 bladeren aan een tak van de Pachira de 5 basiselementen: metaal, hout, water, vuur en aarde. Het is een relatief makkelijke plant die het gezien zijn symboliek en namen een leuke plant maakt om cadeau te krijgen.
De Pachira aquatica heeft vrij smalle stammen die samen gevlochten een stevige stam geven. Het blad groeit aan de uiteinden en is smal langwerpig. Zijn water slaat hij op in de stam. Niet op de tocht zetten, maar verder heb je er lang plezier van. Vanaf nu ook beschikbaar in onze WAAR Cadeaushop.

Gepubliceerd door reisroess

TravelXL Reisbureau & WAAR Winkel Roessink in Dalfsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: