Yes!!! Onze eerste blije vakantiegangers zijn weer thuis

In de zomermaanden hebben wij voorzichtig onze eerste boekingen weer gedaan, met veel blije en dappere mensen die naar Spanje, Portugal, Frankrijk en Griekenland wilden. De hotels stonden ze met open armen op te wachten, en ook de vliegreizen verliepen gelukkig goed. Daar zijn we erg blij mee! 😃😃

Lees onze info: Ga Wijs op Reis!

Maar we blijven waarschuwen voor alle beperkingen die nog gelden. Ga alleen op reis als u met een beetje onzekerheid om kunt gaan. Want nog lang niet alle landen zijn alweer open voor alle vakantiegangers. En de landen die al wel open zijn hebben nog maar een beperkt aanbod aan accommodaties en vluchten. Allemaal voeren ze bovendien een andere administratie voor het toelaten van al dan niet gevaccineerde reizigers uit het altijd nog rode Nederland. En een reis annuleren wegens kleurverandering is niet langer altijd het risico van de organisator. Alle informatie over een goede reisvoorbereiding en ook over onze servicevoorwaarden vindt u hier.

Wij werken uitsluitend op afspraak!

Momenteel worden wij ook veel benaderd door reislustige inwoners uit omliggende plaatsen. Graag geven wij hier nogmaals aan dat wij van TravelXL Reisbureau Roessink al vele jaren naar ieders tevredenheid uitsluitend op afspraak adviseren. Daardoor maken wij voldoende tijd en aandacht voor iedere klant, en kunnen wij de resterende tijd gebruiken voor een optimale administratieve voorbereiding en begeleiding van iedere geboekte reis. Ons advies is bovendien niet gratis, wij zijn geen boekingskantoor: zie ook onze website, pagina Service en Advies. Wilt u ook tijd en aandacht, en een optimaal bij u passend reisadvies? Dan kunt u ons tijdens openingsuren bellen voor het inplannen van een afspraak. U bent van harte welkom!

reisroess #waardalfsen #travelxl #vakantie #vakantiereis #reisadvies #reisbureau #dalfsen #vechtdal #zwolle #nieuwleusen #raalte #ommen #heino #lemelerveld

Gepubliceerd door reisroess

TravelXL Reisbureau & WAAR Winkel Roessink in Dalfsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: